Your POS solution: a breath of fresh Air

unTill Air Services

Al meer dan 25 jaar loopt unTill voorop in het ontwikkelen van geavanceerde POS-oplossingen en heeft het een reputatie opgebouwd als een vertrouwd softwarebedrijf in 17 landen wereldwijd. Ons toegewijde team zet zich iedere dag in voor innovatie en service. Deze toewijding zorgt ervoor dat unTill-gebruikers kunnen vertrouwen op een toekomstbestendige oplossing. 

Naast het bestaande en vertrouwde unTill Prime kassasysteem hebben we in 2024 unTill Air geïntroduceerd. Ons team van Nederlandse resellers werkt met dit nieuwe systeem onder de naam unTill Air Services.

unTill Air Services bestaat uit Adnamics Horeca Optimizers, Janssens Kassasystemen en UPTA Horeca Automatisering.

We stellen ze graag aan je voor.

Adnamics Horeca Optimizers

Adnamics is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in het adviseren en leveren van kassasystemen. Hun kracht ligt in de combinatie van innovatieve hardware en software, ondersteund door deskundig advies. Met een focus op kwaliteit en betrokkenheid blijven ze hun klantenkring uitbreiden.

Over ons

Janssens Kassasystemen

Janssens Kassasystemen begon in 1981 met de service en onderhoud van (toen nog) elektronische kasregisters. Het bedrijf groeide in 1996, toen de zoon van oprichter Ton Janssens en een investeerder erbij kwamen. In 2002 verhuisde het naar Bakel. Janssens Kassasystemen is nu een toonaangevend bedrijf in horeca- en retailautomatisering, met meer dan 40 jaar ervaring. 

Over ons

UPTA Horeca Automatisering

UPTA Horeca Automatisering wordt bemand door een team van gepassioneerde professionals die streven naar perfectie in elk aspect. Dankzij hun uitgebreide ervaring kunnen zij de best mogelijke ondersteuning bieden. Hun diepgaande expertise op het gebied van kassasystemen en hardware komt tot uiting in de sterke klantrelaties die UPTA gedurende vele jaren heeft opgebouwd.

Over ons

Onze experts

unTill Air Services is een team van toegewijde professionals die samen met unTill aan een toekomst werken vol automatisering en digitalisering, allemaal ontworpen om ondernemers zoals jij te ondersteunen. Onze unTill resellers zijn zorgvuldig geselecteerd en ware kenners als het gaat om alle mogelijkheden van onze software.

Ready for take off?

Wij zijn van mening dat elke ondernemer toegang moet hebben tot een kassasysteem dat professioneel en gemakkelijk te gebruiken is, zonder uitleg. Een kassasysteem waarmee je direct aan de slag kunt. Dat is onze garantie. Of het nu gaat om een restaurant, foodtruck of bioscoop, unTill levert gebruiksvriendelijke kassasysteem software waarmee je overzicht houdt en tijd bespaart. 

Bij unTill begrijpen we als geen ander de cruciale rol en functie van automatisering voor jouw bedrijf. Dat is ook de reden dat wij onze software uitgebreid laten testen door professionals in diverse vakgebieden. Zo creëren we tools die jouw onderneming laten groeien.

Ben jij klaar om een testvlucht te maken met unTill Air? Probeer nu 14 dagen gratis! 

Gratis proefperiode

Onze experts

Gratis proefperiode

Probeer nu unTill Air gratis! Met de gratis proefperiode van 2 weken ervaar je alle voordelen van ons gebruiksvriendelijke kassasysteem.

Gratis proefperiode

Wil je meer weten over unTill Air?

Veelgestelde vragen (FAQ)

Ontdek unTill Air

Functies

Untill Air is een gebruiksvriendelijk kassasysteem dat jouw horecazaak optimaliseert. Bestellingen opnemen, betalingen verwerken en keukenaansturing, unTill Air regelt het. Kies de perfecte hardware, creëer een efficiënte indeling, behoud tafeloverzicht, verwerk bestellingen snel en verplaats tafels eenvoudig. Ontdek nog veel meer functies, van klantadministratie tot rapportage.

Binnenkort beschikbaar: unTill Payments

Welkom bij unTill Payments, waar gemak en efficiëntie samenkomen om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. De combinatie van unTill Air met het Adyen-platform is ontworpen om het betaalproces voor ondernemers te verbeteren. Gemakkelijk pinnen en verzekerd zijn van uitbetalingen: daar zorgt unTill Payments voor.

Prijzen

Welkom bij unTill Air, de flexibele en gebruiksvriendelijke POS die jouw succes laat groeien. Ontdek onze prijzen en abonnementen, zodat je gemakkelijk jouw ideale POS-systeem kunt samenstellen.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Klantverhalen

Untill Air heeft al vele horecaondernemers geholpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Lees hier de succesverhalen van klanten die eerder al kozen voor Untill Air

Wil je meer weten over unTill Air?