Maak met automatisering, digitalisering en efficiëntie het verschil voor je gast.

Voor de succesvolle ondernemer

unTill Air is ontworpen voor succesvolle ondernemers die op zoek zijn naar slimme kassa-oplossingen. Iedereen moet toegang hebben tot een kassasysteem dat professioneel en gemakkelijk te gebruiken is, zonder uitleg. Een kassasysteem waarmee je direct aan de slag kunt. Dat is onze garantie.

Geschikt voor veel verschillende branches zoals:

 • Horeca
 • Retail
 • Beauty
 • Kantine
 • Sport & verenigingen
Ontdek unTill Air

Krachtige functies

Alle functies die jij nodig hebt in een kassasysteem. Met unTill Air heb je altijd de controle en profiteer je van krachtige functies om je bedrijf te laten groeien, waar je ook bent. Het kassasysteem heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface, waardoor je binnen enkele minuten vertrouwd raakt met het systeem.

 • Minder tijdverspilling, meer efficiëntie

unTill Air is schaalbaar, wat betekent dat je gemakkelijk extra apparaten kunt toevoegen of verwijderen op basis van jouw behoeften.

Ontdek unTill Air

Gebruik je telefoon als pinapparaat

Producten aanslaan en afrekenen met je iPhone via Tap-to-Pay.

Deze handige functie maakt het mogelijk om contactloze betalingen te accepteren met je iPhone, waardoor je een 2-in-1 oplossing hebt!

Bovendien bespaar je op kosten doordat je minder hardware hoeft aan te schaffen. Klanten of gasten kunnen eenvoudig met diverse betaalmethoden pinnen. Deze SoftPOS-oplossing draagt echt bij aan extra efficiëntie en flexibiliteit. 

Ontdek unTill Air

Beheer je bedrijf

Volg en beheer verschillende aspecten van je bedrijf in real-time dankzij een uitgebreide reeks rapportagefuncties.

Bekijk je omzet per categorie, of het nu snacks, drankjes of fooien betreft. Bovendien kun je met slechts één klik je meest populaire items en gerechten bekijken, waardoor je slimme beslissingen kunt nemen om je bedrijf te verbeteren.

Ontdek unTill Air

Handige kassa functies

 • Met slechts één druk op de knop de volgende gang uitvragen
 • Voeg een item toe of verwijder door te swipen
 • Gangen wijzigen: maak van een voorgerecht een hoofdgerecht en andersom
 • Splits gemakkelijk de rekening per artikel of in gelijke delen
 • Stimuleer verkoop: toon betaalde en gratis opties

Bekijk alle functies

Ontdek unTill Air

Tafels VS direct

Met de directe-verkoop-modus selecteer je eenvoudig je producten, diensten of arrangementen, waarna klanten direct kunnen afrekenen. Door je pinapparaat te koppelen met unTill Air hoef je zelfs het bedrag niet handmatig in te voeren. Dit scheelt waardevolle tijd die jij kan gebruiken voor het optimaliseren en beheren van je bedrijf.

Heb jij een eigen horecazaak? Dan biedt unTill Air de mogelijkheid om met overzichtelijke tafelplannen te werken.

 • Door de tafelkleuren kun je eenvoudig zien of de tafel bezet is en/of met welke gang de tafel bezig is.
 • De icoontjes geven aan of er al geruime tijd geen bestelling meer is geplaats of dat de rekening is gevraagd. 

Hardware

✅Maak gebruik van je eigen smartphone, iPad, tablet of ander hardware device naar keuze.

Geen installatiekosten, download de kassa-app op jouw device. Zo transformeer je elk device in een kassa waarmee je overal kunt afrekenen.

✅Ondersteuning voor zowel Android als iOS biedt flexibiliteit bij het kiezen van de beste hardware.

Branches: Horeca

Automatiseer en creëer de ultieme gastbeleving met unTill Air. Of je nu trotse eigenaar bent van een restaurant, bar, eetcafé, snackbar of strandpaviljoen, unTill Air begrijpt de unieke behoeften van jouw horecazaak. De mobiele POS is professioneel, gebruiksvriendelijk en hardware-onafhankelijk.

Bekijk deze branche

Horeca

Branches: Retail

Welkom bij unTill Air, jouw partner in het optimaliseren van transacties. Of je nu een kledingwinkel, elektronicawinkel, drogisterij of een ander bedrijf runt, de app biedt een gebruiksvriendelijke ervaring bij het accepteren van betalingen. Het is een professioneel systeem dat makkelijk te gebruiken is. De interface spreekt voor zich, waardoor het systeem geen uitleg nodig heeft. Je kunt dus gegarandeerd direct aan de slag.

Bekijk deze branche

Retail

Branches: Beauty

Het alles-in-1 kassasysteem voor kappers en haarstylisten, schoonheidsspecialisten, visagisten, nagelstylisten en meer. Door de handige functies van het beauty POS-systeem kun je met gemak aan huis of in je salon betalingen accepteren. Met een extra focus op snelheid zijn betalingen binnen enkele seconden verricht. Makkelijk voor jou en je gewaardeerde klanten. 

Bekijk deze branche

Beauty

Branches: Kantine

Werk met een flexibel kassasysteem dat perfect is voor jouw school-, sport-, of bedrijfskantine. Een betrouwbaar systeem is essentieel, vooral tijdens drukke momenten zoals de lunchpauze. Met unTill Air kun je eenvoudig je items selecteren en direct afrekenen, alles vanaf één apparaat.

Bekijk deze branche

Kantine
unTill Air

Hotel & brasserie KATOEN

"Ik heb veel onderzoek gedaan voordat ik in een kassasysteem investeerde. Dit bleek de beste keuze op de markt te zijn. Het is heel duidelijk en makkelijk te gebruiken."

Hotel & brasserie KATOEN

Lees meer

Wil je meer weten over unTill Air?