Maak met automatisering, digitalisering en efficiëntie het verschil voor je gast.

Functies

Hardware

Hardware

Kies zelf je hardware. unTill Air werkt op Apple en Android devices.

Ruimte indelen

Ruimte indelen

Verplaats tafels en creëer diverse ruimtes. Maak je eigen tafel lay-out zodat deze overeenkomt met jouw horecazaak.

Tafelstatus

Tafelstatus

Door de tafelkleuren kun je eenvoudig zien of de tafel bezet is en/of met welke gang de tafel bezig is. De iccontjes geven aan of er al geruime tijd geen bestelling meer is geplaats of dat de rekening is gevraagd.

2 werkwijzen

2 werkwijzen

Met twee schermen kun je gebruik maken van de directe-verkoop-modus (zonder tafels, direct afrekenen) en het werken met een tafelplan. Combineer beide werkwijzen. 

Gangen uitvragen

Gangen uitvragen

Met slechts één druk op de knop de volgende gang uitvragen.

Tafels verplaatsen

Tafels verplaatsen

Van het terras terug naar binnen of andersom: dit is geen enkel probleem. Verplaats gemakkelijk de tafel en dus ook de rekening.

Combinaties

Combinaties

Presenteer alle keuzemogelijkheden voor de gast in een overzicht. Kies bijvoorbeeld de bereidingswijze, saus en voeg bijpassende gerechten toe.

Verkoop stimuleren

Verkoop stimuleren

Toon zowel betaalde als gratis extra opties, zoals gerechten, sauzen en drankjes.

Gangen wijzigen

Gangen wijzigen

Maak van een voorgerecht een hoofdgerecht of andersom. Zo ben je flexibel en kun je inspelen op de wensen van je gast én ervoor zorgen dat iedereen tegelijkertijd hun gerecht krijgt.

Swipe items

Swipe items

Voeg een item toe of verwijder een item door te swipen. Minder handelingen, meer efficiëntie.

Berichten instellen

Berichten instellen

Voeg berichten toe, zodat de keuken of bar belangrijke informatie ontvangt. Stel standaard berichten in zoals glutenvrij, notenallergie, zonder peper/zout of zonder ijs.

Mixdrankjes

Mixdrankjes

Voeg bij sterke drank opties toe, zoals cola, fanta, sprite, tonic en spa rood. Niet meer onnodig zoeken en alles belastingtechnisch goed geregeld.

Fouten corrigeren

Fouten corrigeren

Een verkeerd gerecht doorgegeven? Open gemakkelijk de bestelling, verwijder het verkeerde artikel en voer een reden in voor deze actie. Je hoeft niet zelf naar de keuken te haasten - het bestelbonnetje met de aanpassing wordt automatisch doorgegeven. 

Betaalopties

Betaalopties

Splits gemakkelijk de rekening per artikel of in gelijke delen. Maak gebruik van de optie om een deel van de rekening apart te betalen en het resterende bedrag te laten staan.

Fooi toevoegen

Fooi toevoegen

Voeg de fooi apart toe bij het afrekenen.

Combi deals

Combi deals

Maak met gemak combi deals.

Kortingen toepassen

Kortingen toepassen

Kies uit verschillende kortingsopties. Of het nu gaat om een percentage, een specifiek bedrag of korting op het totaal, het is allemaal mogelijk.

Happy hours

Happy hours

Maak gebruik van happy hours, zodat items zoals cocktails tijdens een bepaalde periode speciaal geprijsd zijn. Stel dit eenvoudig in via de backoffice. Dit kan natuurlijk ook voor andere items zoals gerechten.

Menu's maken

Menu's maken

Wil je het bestellen in je vestiging optimaliseren door de artikelen te groeperen? Gebruik hiervoor de menufunctie, groepeer de artikelen rij per rij zoals jij wilt en stel de prijs in voor elk artikel.

Dagprijs

Dagprijs

Flexibiliteit is belangrijk. Daarom bieden we de mogelijkheid om aangepaste prijzen rechtstreeks in het kassasysteem in te voeren. Je hebt altijd de controle en kunt deze functie vanuit je backoffice beheren.

Kassalade openen

Kassalade openen

Open de kassalade met één druk op knop. Dit is ook mogelijk als je niet bezig bent met afrekenen.

Wisselgeld

Wisselgeld

Je hebt €100 contant ontvangen, maar de rekening was €67,47. Houd de knop contant ingedrukt en voer het ontvangen bedrag in. De kassa geeft je altijd een snel en nauwkeurig antwoord.

Zoekfunctie

Zoekfunctie

In plaats van te scrollen om een bepaald artikel te vinden, kun je de zoekfunctie gebruiken.

Wil je meer weten over unTill Air?