Your POS solution: a breath of fresh Air

Wil je meer weten over unTill Air?

Heb je vragen over unTill Air? Op deze pagina vind je de antwoorden. We hebben alle informatie voor je verzameld, zodat je snel en gemakkelijk het antwoord kunt vinden dat je zoekt.

Algemeen

unTill Air is een gebruiksvriendelijk Point of Sale systeem (kassasysteem). De unTill Air app is beschikbaar voor Android en Apple devices en biedt de oplossing om je onderneming succesvol te runnen. Swipe, selecteer en reken makkelijk af. unTill Air is geschikt voor de horeca, retail, beauty en nog veel meer branches.

Jouw gegevens zijn veilig zijn opgeslagen op een externe server. unTill Air is namelijk een cloud kassasysteem. Wat levert dit jou op? Je hebt altijd toegang tot je kassasysteem en backoffice, zolang je verbonden bent met het internet. Bovendien zorgen automatische updates ervoor dat jouw systeem altijd up-to-date is en optimaal werkt.

Een van de voordelen van unTill Air is de gratis proefperiode van 2 weken. Zo kun je goed testen of unTill Air bij jouw bedrijf past. Na de proefperiode ga je aan de slag met een maandelijks of jaarlijks abonnement. Het is mogelijk om op ieder moment het aantal devices waar je mee werkt te wijzigen. Met unTill Air heb je volledige controle over je kassasysteem.

Ontdek handige functies

Start nu gratis

Maak een testvlucht en ontdek of unTill Air bij jouw bedrijf past.🛫

 • 14 dagen testen
 • Uitgebreid de backoffice inrichten met jouw artikelen
 • Koppel een smartphone of tablet om het kassasysteem te gebruiken

Je zit nergens aan vast, want na 14 dagen verloopt de proefperiode automatisch. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Tijdens de proefperiode kun je eenvoudig overstappen naar een maandelijks of jaarlijks abonnement via de e-mails die je ontvangt. Zo profiteer je van alle unTill Air functies, inclusief de mogelijkheid om unTill Payments aan te vragen.

Na de proefperiode heb je geen toegang meer tot het POS-systeem. Je account blijft wel beschikbaar, zodat je je op elk moment kunt abonneren en verder kunt gaan waar je was gebleven.

Start je gratis proefperiode

unTill Air is beschikbaar voor Apple en Android/Sunmi devices. Hierdoor is het mogelijk om het kassasysteem te downloaden op jouw eigen telefoon of tablet/iPad.

Vragen over pinapparaten of printers? Stuur gerust een berichtje via WhatsApp en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 

unTill Air is geschikt voor iedereen die een kassasysteem nodig heeft. Dit houdt in dat unTill Air bijvoorbeeld geschikt is voor de horeca, retail, beautysector, sportclubs, verenigingen en meer. 

Door unTill Air 14 dagen gratis uit te proberen kun je ontdekken of het systeem volledig bij jouw bedrijf past.

Gratis proefperiode

unTill Air is de eerste 14 dagen gratis. Daarna zijn de volgende abonnementen af te sluiten:

Jaarabonnement: €35,10 per maand

Maandabonnment: €39,00 per maand

Deze abonnementen omvatten de unTill Air app op één apparaat en kunnen maandelijks worden opgezegd.

 • Geen bijkomende installatiekosten
 • Onbeperkt gratis updates
 • Overal toegang tot je backoffice
 • 24/7 support van chatbot Claire
 • Onbeperkt extra devices toevoegen

Bekijk hier alle prijzen:

Prijzen

unTill Air is een cloud systeem waarbij je gegevens veilig opgeslagen worden in de cloud, in plaats van lokaal. Hierdoor heb je altijd toegang tot je kassasysteem en backoffice zolang je verbonden bent met het internet. Bovendien blijft je systeem altijd up-to-date dankzij automatische updates. 

Het cloud POS-systeem kun je makkelijk opschalen op basis van de behoeften van jouw bedrijf. Dit biedt flexibiliteit bij groei of veranderingen. Zo kun je met unTill Air gemakkelijk extra devices toevoegen. 

unTill Prime is het kassasysteem wat door vele horecaondernemers wereldwijd wordt gebruikt. Om ook een gebruiksvriendelijk, maar compact kassasysteem aan te bieden aan de horeca en andere sectoren is unTill Air ontwikkeld.

unTill Air

 • Compact / essentiële functies
 • Cloudgebaseerd
 • Geschikt voor meerdere branches

Ontdek de mogelijkheden

unTill Prime

 • Maatwerkoplossing
 • Lokaal 
 • Keuken- en barschermen
 • Koppel overige softwarepakketten

Ben je op zoek naar een oplossing op maat? Of wil je graag extra opties zoals een keukenscherm? Dan raden we het unTill Prime pakket aan.

Nee, dit is niet mogelijk. unTill Air is een kassasysteem dat is ontworpen voor iedereen die op zoek is naar een compact en gebruiksvriendelijk systeem.

Als je op zoek bent naar een kassasysteem dat wel integratiemogelijkheden biedt met softwareleveranciers, raden we ons unTill Prime pakket aan.

Functies van unTill Air

Met unTill Air kun je in real-time verschillende aspecten van je bedrijf volgen zoals de gemiddelde rekening, totaal aantal betalingen, populaire items en meer.

De volgende rapporten zijn beschikbaar:

 • Kortingen: krijg inzicht in hoe vaak, hoeveel, door welke POS-gebruiker en waarom er korting is verleend op je locatie.
 • Kassalade-openingen: een overzicht van de niet-automatische kassalade-openingen; wanneer, door wie en vanaf welk device.

 • Financieel: analyseer je omzet per groep, betaalwijze en BTW-niveau. Ook correcties en verleende kortingen worden getoond.

 • Betalingen: inzicht in de verschillende betaalwijzen, inclusief frequentie en bedrag. Zo krijg je een duidelijk overzicht welke betaalwijze favoriet is.

 • Verkopen: ontdek hoeveel artikelen er zijn verkocht en voor welke prijs, gesorteerd op categorie en met BTW-details.

 • Verkopen per uur: bekijk een overzicht van de verkopen per uur zodat je weet welke dagdelen meer opleveren en welke minder.

 • Verkochte artikelen: zie welk artikel het meest is verkocht zodat je hierop in kan spelen.
   
 • Correcties: krijg inzicht in hoe vaak, hoeveel, door welke POS-gebruiker en waarom artikelen zijn gecorrigeerd.

 • Rekeningen per POS-gebruiker: bekijk het totaalbedrag en aantal rekeningen dat per POS-gebruiker is afgerekend.

 • POS-gebruikers: een overzicht van alle omzet, betalingen, correcties en kortingen per POS-gebruiker.

 • Locatierapport: een financieel overzicht van je locatie, deze is ook te downloaden zodat dit overzicht elders gebruikt kan worden.

 • XZ-rapporten: Een Z-rapport wordt door de POS-gebruiker gegenereerd en geeft het totale bedrag van de omzet en BTW weer over een bepaalde periode. Doordat hiermee de periode meteen wordt afgesloten kan een Z-rapport maar één keer worden gemaakt.

unTill Air is ontworpen voor verschillende sectoren, waardoor het handige functies biedt voor zowel de horeca als een retailwinkel of een haarsalon. Je kunt erop vertrouwen dat unTill Air alle essentiële functies bevat die je nodig hebt in een kassasysteem.

Hier vind je een overzicht van alle handige functies:

unTill Air functies

unTill Payments

unTill Payments is een betaaloplossing en is ontworpen om het betaalproces voor ondernemers te verbeteren en efficiënter te maken. unTill Payments is een samenwerking tussen unTill en Adyen. 

Dankzij unTill Payments kun je jouw pinautomaat koppelen met unTill Air. Hierdoor hoef je niet meer handmatig bedragen over te zetten op de pinautomaat. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat je alle gangbare betaalmethoden kunt accepteren.

Alle inkomsten van je bedrijf worden veilig opgeslagen op het Adyen platform, voordat ze worden overgemaakt naar je persoonlijke bankrekening.

unTill Payments ondersteunt verschillende betaalmethoden zoals Maestro, Mastercard, Visa, VPay, Bancontact, Girocard en meer. Daarnaast kun je ook met digitale wallets betalen zoals Apple Pay. De mogelijkheid om je pinautomaat te koppelen met unTill Air zorgt ervoor dat je niet meer handmatig bedragen hoeft over te zetten.

Heb je vragen over de diverse betaalmethoden?

Onze resellers helpen je graag verder. 

Vind een reseller

unTill Payments integreert met het Adyen-platform om alle inkomsten veilig op te slaan en dagelijks naar jouw bankrekening over te maken.

unTill Payments biedt diverse voordelen zoals:

 • Snelle afhandeling van pinbetalingen
 • Een prettige betaalervaring voor klanten
 • Financiële controle
 • Geavanceerde beveiligingsmaatregelen