Your POS solution: a breath of fresh Air

Branches

Horeca

Horeca

Automatiseer en creëer de ultieme gastbeleving met unTill Air. Of je nu trotse eigenaar bent van een restaurant, bar, eetcafé, snackbar of strandpaviljoen, unTill Air begrijpt de unieke behoeften van jouw horecazaak. De mobiele POS is professioneel, gebruiksvriendelijk en hardware-onafhankelijk.

Retail

Retail

Welkom bij unTill Air, jouw partner in het optimaliseren van transacties. Of je nu een kledingwinkel, elektronicawinkel, drogisterij of een ander bedrijf runt, de app biedt een gebruiksvriendelijke ervaring bij het accepteren van betalingen. Het is een professioneel systeem dat makkelijk te gebruiken is. De interface spreekt voor zich, waardoor het systeem geen uitleg nodig heeft. Je kunt dus gegarandeerd direct aan de slag.

Beauty

Beauty

Het alles-in-1 kassasysteem voor kappers en haarstylisten, schoonheidsspecialisten, visagisten, nagelstylisten en meer. Door de handige functies van het beauty POS-systeem kun je met gemak aan huis of in je salon betalingen accepteren. Met een extra focus op snelheid zijn betalingen binnen enkele seconden verricht. Makkelijk voor jou en je gewaardeerde klanten. 

Wil je meer weten over unTill Air?